Adbluetank Bollaert

AdBlue is een solutie van 32,5% ureum in gedistilleerd water die benodigd is in veel commerciële voertuigen die de Europese snelwegen bevolken. AdBlue is essentiëel voor een correcte werking van geavanceerde vervuilingsbeheersende technologie die is geïnstalleerd in het uitlaatsysteem, het zogeheten Selectieve katalythische Reduktie (vertaald uit het Engels van Selective Catalytic Reduction), SCR. In tegenstelling tot diesel is AdBlue een heldere, niet giftige vloeistof die zonder beschermingsmaatregelen kan worden gebruikt en die onschadelijk is voor het milieu. AdBlue is geen brandstof of brandstoftoevoeging.

AdBlue tank om adlblue te tanken

AdBlue is een zeer gespecialiseerde solutie en wordt geproduceerd naar de DIN 70070 en ISO 22241 standaarden.

Gratis levering

Bollaert levert uw AdBlue tanks gratis in België! We leveren dus een all-in pakket: u bestelt uw AdBlue, wij leveren de tank aan uw deur. U hoeft ze enkel te lossen.

Compromisloze kwaliteit

Wij staan garant voor de kwaliteit van iedere mazouttank die wij verkopen. We gaan echter niet op onze lauweren rusten: constante evaluatie, opvolging en bijsturing van onze toeleveranciers zijn noodzakelijk om blijvende kwaliteit te garanderen!

Sterke service

Mazouttanks Bollaert gaat prat op zijn sterke service en correcte klantenbehandeling. Bij ons komt klantentevredenheid vóór winst, niet andersom!

Korte levertijden

Wij hebben op ieder moment meer dan genoeg tanks in voorraad. Dit laat ons toe om u zeer korte levertermijnen te garanderen.

Scherpe prijs

We dagen u uit om naar kwaliteit en service een betere prijs te vinden dan wij u bieden. Onze prijzen staan buiten elke concurrentie!

Vraag nu uw gratis prijsofferte aan en vergelijk zelf!

Vragen?

Contacteer ons vrijblijvend voor een oplossing op uw maat.

Spreek met een ervaringsdeskundige

U kan ons bereiken op